Ajándékozz élményt karácsonyra! 🎄

Időpont:
  • 2019. dec. 29 , 1 nap Vannak szabad helyek!
Ár: 10 000 Ft/fő
Már csak nap

Részletek

Az utazás az egyetlen olyan pénzen megvehető dolog, ami valóban gazdagabbá tesz…

Legyél idén kreatív, és lepd meg szeretteidet valami különlegessel! A tárgyak elveszhetnek, tönkremehetnek és egyébként sem okoznak olyan örömöt, mint az az élmény, amit egy utazás okozhat. Az alfatours ajándékutalványok esetében te határozhatod meg milyen összeget szeretnél az ajándékozottnak venni.  Előny más utalványokkal szemben, hogy személyes, mivel lehetőséged van nem csupán névérték jellegű, bármire beváltható utalványt venni,  hanem kiválaszthatsz egy konkrét utat is szeretteidnek.

 

AJÁNDÉKUTALVÁNYAINK:

  • Utalvány egy általunk kínált programra

Válaszd ki a neked szimpatikus programot és kérj ajándékutalványt. Az utalványra egyedi szövegezést kérhetsz, így még személyesebbé téve a meglepetést.

  • Érték szerinti ajándékutalvány

Névérték szerinti, egyedi és személyre szabott ajándékutalvány. Kért szöveggel, jókívánsággal, vagy idézettel az ár feltüntetésével, vagy az ár feltüntetése nélkül: 5.000 Ft, 10.000 Ft, 20.000 Ft vagy 50.000 Ft vagy más értékben

Az ajándékutalvány beváltható az Alfatours Kft. által szervezett bármely kirándulásra, lefoglalt szállásra. Az ajándékutalvány átruházható, egy utazásra több is felhasználható, akció esetén is érvényesíthető, készpénzre azonban nem váltható.

Az ajándékutalványok a kiállítástól számított egy éven belül használhatók fel.

A karácsonyra kiállított ajándékutalványokat 2019. december 31-ig lehet felhasználni.

Ha alfatours ajándékutalvánnyal  szeretnéd meglepni szeretteidet, írj nekünk az info@alfatours.hu e-mail címre. Az utalvány kiállításához a következő adatokra van szükségünk: ajándékutalvány értéke, ajándékozott neve. Ha valamilyen szövegezést szeretnél kérni az utalványra, azt is megírhatod nekünk. 🙂
Az ajándékutalvány összegét előre utalással szükséges rendezni az alfatours Kft. OTP banknál vezetett  11702036-20716161 számlájára.
Az utalványt igény szerint postázzuk, de e-mailben is el tudjuk küldeni.

Jelentkezés

 

Időjárás

Kapcsolódó termékek

BiztosításJelentkezés

Jelentkezés és fizetési mód választása