Jelentkezés menete

Jelentkezés leadásának lépései:
1. válaszd ki a megrendelni kívánt utazást 2. kattints a piros “jelentkezem”, vagy ha ajándékba kívánod adni a kirándulást, a kék “ajándékba adom” gombra
a) “jelentkezem” gombra kattintás után megjelenik előtted a jelentkezési lap, értelemszerűen töltsd ki az adatokat: Név, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím. Igény esetén az adószám és a megjegyzés rovatokba is írhatsz. A jelentkezési lap utolsó előtti sorában kiválaszthatod az utazás dátumát, az utolsó sorban pedig az utazáson résztvevők számát lehet beállítani (a sorba belekattintva a számot átírva, vagy a sor jobb szélén található nyíl segítségével lehet megváltoztatni). 

b) az “ajándékba adom” gombra kattintás után megjelenik előtted a jelentkezési lap, értelemszerűen töltsd ki az adatokat: Név, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím. Igény esetén az adószám és a megjegyzés rovatokba is írhatsz. A jelentkezési lap utolsó előtti sorában kiválaszthatod az utazás dátumát, az utolsó sorban pedig az utazáson résztvevők számát lehet beállítani (a sorba belekattintva a számot átírva, vagy a sor jobb szélén található nyíl segítségével lehet megváltoztatni). Kattints rá az “Ajándékutalványt szeretnék” szöveg előtti jelölőnégyzetbe, így aktívvá válnak az Ajándékozott neve és az Ajándékutalvány szövege sorok. Töltsd ki az adatokat.  3. A Jogi és adatvédelmi nyilatkozat, valamint az Általános Szerződési feltételek megismerése után jelöld be mindkét jelölőnégyzetet, majd kattints a piros “jelentkezés és fizetési mód választása” gombra.

4.  Az oldal automatikusan átirányít  a megrendelést összesítő oldalra. Itt láthatod a megrendelt kirándulás nevét, az utazás kezdő dátumát, a megrendelt mennyiséget, a részösszeget, valamint a fizetendő végösszeget.

5. A továbbiakban kétféle fizetési mód közül választhatsz:
a) 
“közvetlen banki átutalás”:  Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra átutalással, vagy egy OTP bankfiókban személyesen, készpénzes befizetéssel. A megrendelés véglegesítéséhez kattints a piros “Megrendelés” gombra.

b) OTP bankkártyás fizetés: Fizetés bankkártyával az OTP rendszerén keresztül. Ebben az esetben a piros “Megrendelés” gombra kattintás után a rendszer automatikusan átirányítja az oldalt az OTP fizető felületére. Értelemszerűen töltsd ki a kártyaadatokat. Sikeres tranzakció esetén az oldal automatikusan visszairányít az alfatours weboldalára.

6. Sikeres megrendelés esetén az oldalon láthatod a rendelés összesítését, valamint a rendszer ad egy rendelés sorszámot is. A megrendelést egy automatikus e-mailben is visszaigazoljuk.

7. Amikor látjuk a megrendelést (az iroda nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig 10-16 óra között), azt a választott kirándulás általános tájékoztató levelének elküldésével is visszaigazoljuk.

8. Az utazási szerződést, a megrendelés után automatikusan kiállítjuk. Sikeres bankkártyás fizetés esetén a szerződéssel egyidejűleg küldjük a befizetést visszaigazoló elektronikus számlát is.

9. Az esetlegesen igényelt ajándékutalványt a részvételi díj előlegének, vagy teljes összegének befizetése után állítjuk ki és e-mailben küldjük, vagy kérés esetén postázzuk.

10. Átutalással, vagy készpénzzel történő fizetés esetén a befizetést visszaigazoló elektronikus számlát csak a teljes részvételi díj kiegyenlítése után áll módunkban kiállítani. Az előleg fizetés sikerességét minden esetben egy e-maillel igazoljuk vissza.

11. Amennyiben a részvételi díj teljes egészében rendezve lett, az utazás hetében utastájékoztató e-mailt küldünk a kirándulásról.