Felejthetetlen élmények a Fertő-tavi családi parkban

 

 

 

A Rust és St. Margarethen között található óriási vidámpark négy jól elkülönülő részből áll: elhagyva a bejáratot választhatjuk a legváltozatosabb játékokkal kínálkozó Élményvárat, ezt osztrákul az “Erlebnisburg” néven találjuk. Van itt kacsakörhinta, sárkányvár és nem túl ijesztő hullámvasút is.

Ezután a Meseerdő (Märchenwald) következik, ami a vidámpark legrégebbi része. Ez főként a kisebbeknek kínál felejthetetlen élményeket a fák között megelevenedő mesefigurákkal, Hófehérkével és a hét törpével, Jancsival és Juliskával. Igazi nagy kaland lehet a csatangolás az elvarázsolt kastélyban, és pihenésként kisautókra, mini vonatokra is felpattanhattok.

 

  

 

A Bauernhof, vagyis a “Tanya” igazi állatokkal is várja a gyerekeket, vannak őzek, szamarak, kecskék és kisállatok, akik közül sokak alig várják a simogatást. Sőt, egy extra euróért még tehenet is lehet fejni! Aki inkább a mozgalmasabb programokat kedveli, az traktorozhat, pöröghet össze-vissza az almavasúton, de sikítozhat az egész családjával együtt a Rattenmühle négyszemélyes, lélegzetelállító tempójú hullámvasútjában is!

Az Abenteuerinsel, vagyis a Kalandsziget a park másik oldalán található, és vízi játékaival az egyik legnépszerűbb része a meseparknak. A kisebbek egy óriási homokozóban játszhatnak, a nagyobbacskákat pedig várja a felejthetetlen krokodilos vízihullámvasút, a hatalmas sárkány hajóhinta és az óriási Templom-csúszda, melegben tehát mindenképpen érdemes strandfelszerelést is hozni!

 

   

 

Szívesen velünk tartanátok erre a nem mindennapi kikapcsolódásra? Várunk szeretettel augusztus 13-án! Bővebb információ: http://www.alfatours.hu/gyereknap-a-meseparkban.html