Az alfatours nagy szemétszedő akciója

Jelenleg nincs időpont
Kategória:

Részletek

Az alfatours nagy szemétszedő akciója
Időpont: 

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük, hogy jelentkezéskor a közvetlen banki átutalást válaszd ki. Az 1 Ft-ot lefelé kerekítjük, így nem szükséges átutalni.

A szemétszedés programja:

Gyülekező délelőtt 10 órakor Budapesten, a Nagykovácsi út-Hűvösvölgyi út kereszteződésében található Stop Shop bevásárlóközpont melletti MOL benzinkúton. Adyligetig fogjuk tisztává varázsolni az erdőt.  Az akciónk végén minden résztvevő vendégünk lesz egy szendvicsre és üdítőre. A szemeteszsákot, a kesztyűt és a jó társaságot mi biztosítjuk! 🙂 Nektek csak a napközben elfogyasztott ételről és italról szükséges gondoskodnotok.

Büszkén állítjuk, hogy utazási irodánk természetbarát. Környezetünk védelme és szeretete mindig is fontos volt működésünk során. Többek között ez abban mutatkozik meg, hogy papírhasználat nélkül működő iroda vagyunk. Az utaslistán kívül semmit sem nyomtatunk ki. Ebben a legmodernebb ügyviteli rendszer is segítségünkre van, így számláinkat is csak elektronikus módon állítjuk ki és küldjük el.


Bakancsos túráink során a természet ismeretét, védelmét és szeretetét közvetítjük utasainknak.
Minden bakancsos túrára befizető utas után fát ültetünk, köszönhetően a Pilisi Parkerdő Zrt-vel való megállapodásunknak. Így többezer facsemete került elültetésre évről-évre az alfatours jóvoltából.


Idén önkéntes munka keretén belül szeretnénk segíteni a Pilisi Parkerdő Zrt-nek az illegálisan elhelyezett szemét összegyűjtésében. Erre a legalkalmasabb időpont a lombfakadás előtti időszak, hiszen ekkor még könnyebb az erdőben mozogni és a szemét is jobban látható.
 

Ha Te is szeretnél tenni a környezetünk szebbé tételéért, szeretettel várunk! 🙂

Fényképgaléria a korábbi önkéntes munkánkról

2019. március 31.

faultetes

 

Időjárás

Kapcsolódó termékek

BiztosításJelentkezés

Jelentkezés és fizetési mód választása