Ajándékutalvány

Ajándékozz élményt! 

Mi a tökéletes ajándék karácsonyra, szülinapra, névnapra? Egy életre szóló élmény!

Legyél idén kreatív, és lepd meg szeretteidet valami különlegessel! A tárgyak elveszhetnek, tönkremehetnek és egyébként sem okoznak olyan örömöt, mint az az élmény, amit egy utazás okozhat. Az alfatours ajándékutalványok esetében te határozhatod meg milyen összeget szeretnél az illetőnek venni.  Előny más utalványokkal szemben, hogy személyes, mivel lehetőséged van nem csupán érték jellegű, bármire beváltható utalványokat venni, vehetsz egy konkrét utat is szeretteidnek. Persze, ha rájuk akarod bízni a döntést, van érték szerinti utalványunk is, amiket itt tekinthetsz meg:

AJÁNDÉKUTALVÁNYAINK:

  • Utalvány egy általunk kínált programra

Válaszd ki a neked szimpatikus programot és kérj ajándékutalványt. Az utalványra egyedi szövegezést kérhetsz, így még személyesebbé téve a meglepetést.

  • Érték szerinti ajándékutalvány

Névérték szerinti, egyedi és személyre szabott ajándékutalvány. Kért szöveggel, jókívánsággal, vagy idézettel az ár feltüntetésével, vagy az ár feltüntetése nélkül: 5.000 Ft, 10.000 Ft, 20.000 Ft vagy 50.000 Ft vagy más értékben

Az ajándékutalvány beváltható az Alfatours Kft. által szervezett bármely kirándulásra, lefoglalt szállásra. Az ajándékutalvány átruházható, egy utazásra több is felhasználható, akció esetén is érvényesíthető, készpénzre azonban nem váltható.

Az ajándékutalványok a kiállítástól számított egy éven belül használhatók fel.

Ha alfatours ajándékutalvánnyal  szeretnéd meglepni szeretteidet, írj nekünk az info@alfatours.hu e-mail címre. Az utalvány kiállításához a következő adatokra van szükségünk: ajándékutalvány értéke, ajándékozott neve. Ha valamilyen szövegezést szeretnél kérni az utalványra, azt is megírhatod nekünk. 🙂
Az ajándékutalvány összegét előre utalással szükséges rendezni az alfatours Kft. OTP banknál vezetett  11702036-20716161 számlájára.
Az utalványt igény szerint postázzuk, de e-mailben is el tudjuk küldeni.

 

AJI Ajándékkártyák

Az AJI kártyák számos üzletben beváltható ajándékkártyák, melyeket az ajándékozó a neki tetsző összeggel feltölt. Ezzel az egyszerű megoldással tetszőleges pénzösszeget lehet ajándékozni így az ajándékozott maga döntheti el, mire használja fel a meglepetést.

Bármilyen alkalomról is legyen szó, az AJI kártya biztosan jó választás lesz.

aji-ajandekkartya-sok-szeretettel

Hogyan működik?

Aki adja

  • egyszerűen és gyorsan fel tudja tölteni vagy töltetni a kiválasztott ajándékkártyát
  • az ajándékozni kívánt, szabadon felhasználható pénzösszeggel
  • 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft, 20.000 Ft vagy 50.000 Ft értékben

A megajándékozott

  • döntése szerint költheti el az ajándékkártyán levő egyenleget
  • az ország számos pontján, megannyi partnerüzletben
  • a beváltás egy vagy több különböző alkalommal lehetséges
  • Az alfatours által szervezett hétvégi kirándulásokra abban az esetben is fel lehet használni, ha a kártya másik üzletben lett megvásárolva

Ha felkeltettük érdeklődésedet írj az info@alfatours.hu email címre és lepd meg szeretteidet 🙂